KAMERARENDSZEREKKEL MINDIG KÉPBEN LEHET

Kényelmetlen és nyugtalanító folyamatosan azon aggódni, hogy biztonságban van-e otthona, amikor máshol tartózkodik. Egy teljes körű kamerarendszer segítségével Ön és családja is nagyobb biztonságban tudhatja vagyonát és értékeit. Amennyiben szükségét látja a fokozott védelemnek, válassza analóg vagy IP alapú megoldásainkat. Ismerje meg szolgáltatásaink előnyeit és jellemzőit.

premium

Prémium minőségű kamerarendszer

app

Ingyenes mobil applikáció

5kplusz

Több mint 5 000 telepített kamerarendszer tapasztalatával

knowhow

Szakképzett telepítő csapat

1y

Egy év teljeskörű garancia

TURBO HD KAMERARENDSZER

A Turbo HD kialakítású kamerarendszerek esetében minden egyes felszerelt kamera kábelen keresztül csatlakozik egy digitális rögzítő egységhez (DVR). Legtöbbször kompakt cső- vagy dómkamerákat használunk, amelyek tartalmazzák a kamera elektronikáját, az objektívet, valamint az éjszakai megvilágításhoz szükséges infravörös LED-eket is. A kamerarendszer nagy előnye, hogy használható akár meglévő hagyományos koax vagy csavart érpáros kábelezés is. Erre rácsatlakozva könnyedén ki tudunk alakítani egy HD minőségű kamerarendszert és még 500 méteres távolság esetén is több megapixeles képet kapunk. Turbo HD kamerák estében lehetőség nyílik akár a Full HD, azaz 1920 × 1080 képpont elérésére is, míg az analóg kamerák esetében a maximális felbontás maximum 1000 TV sor. Bár a jeltovábbítás nem digitális, mint az IP kameráknál, a folyamatosságot 25 kép/mp gyakoriságú képfrissítés biztosítja. Ez az analóg kamerarendszer egyszerűségét és valós idejű képátvitelét egyesíti az IP kamerarendszerre jellemző kiváló képminőséggel.

AMIT ÉRDEMES TUDNIA:

 • a kamera / kamerák és a rögzítő is digitális,
 • a kamera / kamerák kábeles hálózaton keresztül csatlakoznak a digitális rögzítőhöz,
 • nincs lehetőség vezeték nélküli kapcsolatra a kamera / kamerák és a rögzítő között,
 • akár Full HD felbontás és késleltetés nélküli képátvitel,
 • meglévő régi rendszerek könnyedén átalakíthatók,
 • applikáción keresztül történő távoli elérés.
kamerarendszer turbohd
kamerarendszer ipcamera
IP ALAPÚ KAMERARENDSZER

Az IP alapú kamerarendszer nagyon hasonlóan működik az analóghoz, de egy jelentős dologban eltér. Az üzemeltetéséhez szükség van egy hálózati kapcsoló eszközre (switch/router), amely biztosítja a kapcsolatot a kamerák és az NVR között. A rögzítést alapvetően egy hálózati rögzítő egység (NVR) vagy egy megfelelő menedzsment szoftverrel ellátott PC végezheti, de a legújabb technológiának köszönhetően ma már használhat akár memóriakártyára rögzítő IP kamerákat is. A digitális kamerákkal sokkal jobb minőségű, részletgazdagabb képet kaphat a megfigyelt területről, mintha analóg rendszert használna.

AMIT ÉRDEMES TUDNIA:

 • ez a rendszer teljes mértékben digitálisan kódolt jelet használ, számítógépes hálózaton is üzemelhet, a hálózati rögzítők szoftverével távolról bárhonnan,
 • bármilyen internet elérhetőséggel rendelkező eszközön megtekinthetjük a kameraképeket
 • van lehetőség vezeték nélküli WiFi alapú jelátvitelre is,
 • a kamerák önállóan rögzítésre is képesek MicroSD kártya elhelyezése után,
 • és a kép felbontása 1,3 – 5 megapixeles is lehet kamera modelltől függően.
KAMERAKÉPEK MEGTEKINTÉSE MOBILTELEFONRÓL

A mai modern elvárásoknak megfelelően lehetőség van a kamera rendszert távolról elérni egy telefonos alkalmazás vagy egy webes felület segítségével. Így bárhol is legyünk a világban, mobiltelefonunkat használva teljes felügyelet alatt tudhatjuk értékeinket. A távoli elérés internet alapú, ezért a kamerarendszer rögzítő egységet szükséges összekötni a védett objektumban elhelyezett routerrel. Az applikáció elérhető iOS-en és Androidon. A kamerarendszer rögzítő egységet mozgás vagy egy meghatározott területen való illetéktelen áthaladás érzékelésére is beállíthatja, így bármilyen esemény történik, Ön rögtön értesülhet róla e-mail üzenetben.

 • kamerarendszerek kamerakepek