Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Loading...
//Ingatlan távfelügyelet
Ingatlan távfelügyelet 2020-01-30T09:26:33+00:00

INGATLAN TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁS

Társaságunk az üzleti életben felmerülő valamennyi vagyon- és személyvédelmi problémára elérhető és szakszerű megoldást nyújt. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy üzleti partnereink egyedi igényeire szabjuk nekik nyújtott szolgáltatásinkat.

CRITERION Több ezer elégedett ügyfél

Több ezer elégedett ügyfél

CRITERION Országos lefedettség

Országos lefedettség

CRITERION Innovatív megoldások

Innovatív megoldások

CRITERION Folyamatos képzés

Diszpécserek folyamatos képzése, fejlesztése

CRITERION Prémium távfelügyeleti szolgáltatás

Prémium távfelügyeleti szolgáltatás

OBJEKTUM ÉS INGATLAN VÉDELEM

A vagyonvédelmi távfelügyelet a gyakorlatban az épületben felszerelt riasztók jelzéseinek 24 órában fogadását és távoli felügyeletét jelenti, amelyek riasztása esetén foganatosítjuk a szerződésben rögzített intézkedéseket.

A vagyonvédelmi rendszerek által generált jelzések lehetnek műszaki eredetűek (pl. akkumulátor lemerülése vagy meghibásodása), vagy logisztikai (nyitás-zárás vagy tiltott időintervallumban történő nyitás-zárás figyelés) és vagyonvédelmi (betörés, tűz, pánik) jellegűek.

Riasztás esetén természetesen mindig az annak megfelelő intézkedést tesszük meg. Ez kiterjedhet az ügyfelünk és/vagy az általa megadott személyek értesítésétől, a járőrszolgálati beavatkozáson át, a 24 órás hibaelhárításig számos tevékenységre. Tudjuk, hogy minden üzleti partnerünknek egyedi igényei vannak, ezért a konkrét intézkedéseket mindig kívánságaik szerint alakítjuk ki.

OBJEKTUM ÉS INGATLAN TÍPUSOK
  • Üzlethálózatok
  • Gyorséttermi hálózatok
  • Pénzintézetek
  • Autószalonok
  • Irodaházak
  • Ipari létesítmények / telephelyek
  • Ügyfélszolgálati irodák
  • Töltőállomások / benzinkutak
  • Nagykövetségek
  • Kormányzati létesítmények
INGATLAN TÁVFELÜGYELETHEZ IGÉNYELHETŐ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Nyitás-zárás jelentések naplózása, átadása:

A Helyi riasztórendszer be- és kikapcsolás jelzéseinek regisztrálása. A be- és kikapcsolások a kezelői kódok alapján utólag is azonosíthatóak, így rekonstruálható, hogy ki, mikor nyitotta ki, vagy zárta be a védendő objektumot. A jelzéseket havonta a Távfelügyeleti központ legyűjti. Amennyiben Előfizető kezdeményezi Szolgáltatónál, abban az esetben a lezárt hónapokra vonatkozóan rendelkezésre álló nyitás-zárás jelentést Szolgáltató elektronikus formában, illetve, ha az Előfizető nyomatott formában igényli, kinyomtatva az Előfizető rendelkezésére bocsátja.

Intervallumfigyelés:

A szolgáltatás igénybevételéhez a Helyi riasztórendszert úgy kell programozni, hogy a rendszer élesítési információt (nyitás-zárás jelentés) kommunikálja a Távfelügyeleti központ felé. Az Előfizető által megadott intervallumon kívül érkező nyitás jelzések, valamint a megadott időig nem élesített rendszerek riasztást generálnak a Távfelügyeleti központban. A diszpécserek az Előfizetők által definiált intézkedéseket hajtják végre. A jelentések kapcsolt vonalon keresztül történő továbbítása a távbeszélő vonalon forgalmat generál, mely a távbeszélő számlán megjelenik, és az Előfizetőt terheli.

Eseménylista (Utólagos jelentés):

A védett objektumból érkező jelzések az Előfizető kérésére utólag legyűjthetők, kinyomtathatók, melynek időbeli korlátja visszamenőlegesen 1 év.

Preventív járőrözés:

Előfizető kérése alapján a Kivonuló szolgálat előre megadott alkalommal és időközönként megjelenik az Előfizető otthonához legközelebbi közterületen, ahol 4-5 percet töltenek el demonstratív, bűnmegelőzési jelleggel. A többletszolgáltatás csak a CRITERION Távfelügyelet járőrszolgálattal ellátott településeken vehető igénybe. A járőrözésnek nem része az épület magánterületi részeinek ellenőrzése, sem pedig bűncselekmény vagy szabálysértés esetén intézkedés megtétele.

Műszaki távfelügyelet:

Berendezések és eszközök állapotjelzéseinek (ki és bekapcsolás, állapotváltozás) átjelzése a Távfelügyeleti központba, és ezekre történő meghatározott intézkedés. A műszaki távfelügyelet díját berendezésenként az Egyedi szolgáltatási szerződés tartalmazza.