202203 criterion blog marcius 915x566 2

 

Különbözőek vagyunk, mégis egyformák – ez a paradoxon formálja emberi kapcsolatainkat és egész életünket. Mindnyájan hasonlóan, mégis másképp viszonyulunk ugyanazokhoz a dolgokhoz. Mást és mást jelent számunkra a szerelem, a boldogság vagy a biztonság. Egy nemrégiben elkészült kutatás szerint a távfelügyeleti szolgáltatást is különböző okokból választják ügyfeleink, annak ellenére, hogy mindannyian ugyanarra vágynak: biztonságra.

 

Aki ért hozzá

Vannak született ezermesterek, akik értenek a technikai dolgokhoz, és szeretnek is velük foglalkozni. Ők azok, akik teljes egészében átlátják a vagyonvédelmi rendszerek működését, és tisztában vannak vele, mire adnak ki pénzt, amikor a távfelügyeleti szolgáltatást választják ingatlanjuk védelmének bebiztosítására. Részt akarnak venni a rendszer kialakításában, megtervezésében, kivitelezésében, és fontos számukra, hogy szakmai partnerként kezeljék őket.

 

Aki racionális

Egy betörésnél rengeteg kár keletkezik, nem csupán az ellopott értékek és az érzelmi trauma jelent kellemetlenséget, hanem a megrongálódott nyílászárók és berendezési tárgyak javítása, pótlása is. Mindez időt, pénzt és energiát emészt fel, a racionálisan gondolkodó ingatlantulajdonosok pedig pont ezt akarják megspórolni, ezért higgadtan végiggondolják a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket, mérlegelik, hogy ár-érték arányban mennyit érdemes a megelőzésre szánni, és ez alapján választják ki a megfelelő szolgáltatást.

 

Aki kézben akarja tartani

Sokakban egy korábban elszenvedett betörés vagy más negatív élmény hatására erős félelemérzet és bizalmatlanság alakul ki, amelyet nagyban enyhíthet egy megbízható vagyonvédelmi rendszer telepítése. Akinek azonban nagyon fontos, hogy minél inkább kézben tarthassa a dolgokat, annak nem elég a tudat, hogy baj esetén valaki cselekedni fog. A nyugalomhoz szüksége van a kontrollra is, rá akar látni, és ellenőrizni akarja a rendszert. Minél jobban be akar vonódni a használatba, hogy lássa, meddig terjed ki a kontrollja.

 

Aki megmentőre vágyik

Egyesekben erős szorongás és félelemérzet munkál, őket azonban nem az irányítás kézben tartása nyugtatja meg, hanem a tudat, hogy veszély esetén érkezik a segítség. Nem akarnak aktívan részt venni a riasztórendszer kiépítésének folyamatában, sokkal inkább megerősítésre van szükségük, hogy nem kell izgulniuk, mert amikor kell, megmentik a számukra fontos értékeket.

 

Aki túl akar lenni rajta

Vannak, akik nem félnek a betörésektől, de valamilyen külső körülmény miatt – például ez a biztosítás feltétele – mégis kénytelenek riasztórendszert telepíteni az ingatlanba. Ők szeretnék mielőbb letudni a dolgot, nem érdeklődnek a részletek iránt, minél gyorsabb és egyszerűbb a telepítés, illetve a rendszer kezelése, annál jobb.

 

Magára ismert a felsorolt típusok valamelyikében, vagy éppen hogy nem, és egészen más okból szeretné távfelügyelettel védeni otthonát? A CRITERION szakemberei személyre szabott szolgáltatást nyújtanak minden ügyfélnek. Tegyen próbára bennünket, válassza Ingatlan Távfelügyeleti Szolgáltatásunkat!