202210 criterion blog oktober 915x566 2

 

 

Értékeink védelme állandó kihívás és feladat mindnyájunk számára, hiszen aki nem elég éber és elővigyázatos, az alkalmat teremt a betörésre. Az alapvető óvintézkedések betartása csökkenti a betörések kockázatát, de nem nyújt teljes körű biztonságot, ezért érdemes a már meglévő védelmet (nyílászárók, kapuk, zárak, rácsok) kiegészíteni egy megbízható riasztórendszerrel. Az Ajax a világ egyik legmodernebb, vezeték nélküli okos riasztórendszere, amelynek telepítése után egy ingyenesen letölthető applikációval mobiltelefonjáról vezérelheti is azt, így állandóan biztonságban tudhatja otthonát.

 

Irodákba és nyaralókba ideális választás

Egy irodában rendszerint nemcsak értékes számítástechnikai eszközök, hanem fontos dokumentumok, kényes adatok is vannak, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen színtű védelmet biztosítunk számukra. Az Ajax segítségével állandó értesítést kérhetünk akár egy-egy ajtó nyitására is, de tehetünk nyitásérzékelőt zárható szekrényekre is. Mivel az Ajax rendelkezik beépített akkumulátorral, ha az irodában kikapcsolják az áramot, a riasztórendszer akkor is működik. Nyaralóba is kifejezetten ajánlott az Ajax okos riasztórendszer, hiszen ott általában csak hétvégenként vagy a szabadságunk alatt tartózkodunk, és a betörőknek könnyű prédát jelentenek a magukra hagyott ingatlanok, illetve a fészerben tárolt kerti szerszámok, gépek. Ráadásul az Ajax nemcsak a betöréseket jelzi, hanem akkor is tud értesítést küldeni, ha például tűz üt ki, vagy csőtörés történik a nyaralóban.

 

Albérlőknek és főbérlőknek is megéri

A betörések meglepően nagy százaléka érinti az albérleteket, aminek általában az az oka, hogy sem a főbérlő, sem az albérlő nem érzi igazán az otthonának, így nem szán pénzt és energiát arra, hogy riasztórendszerrel lássa el. Pedig egy riasztórendszer nemcsak megvédi az adott ingatlant, hanem az értékét is növeli, így főbérlőként mindenképpen érdemes elgondolkodni az alkalmazásán. Egy albérlő számára pedig azért ideális megoldás az Ajax okos riasztórendszer, mert az gond nélkül költöztethető, és bármikor magával viheti az ember a következő lakóhelyére.

 

A CRITERION biztonságtechnikai tanácsadói az ingatlanokhoz és a személyes igényekhez igazítva tervezik meg az okos riasztórendszer kialakítását, a telepítést végző szakemberek pedig minden felmerülő kérdésre választ adnak a riasztó használatával kapcsolatban. Ajax és CRITERION – nyerő kombináció az otthonvédelemben!