202208 criterion blog augusztus 915x566 ipari

 

Örök igazság, hogy betörésbiztos objektum nem létezik, de ez nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel kell várnunk, amíg kirámolják értékeinket, hiszen számos hatékony megoldás van a betörések megelőzésére. Komoly elrettentő ereje lehet egy okosriasztónak vagy egy kamerarendszernek is, de a legbiztosabb megoldást az objektumvédelmi távfelügyeleti szolgáltatás nyújtja.

 

Milyen objektumokat védhetünk távfelügyelettel?
A CRITERION Távfelügyeleti Szolgáltatását legtöbbször családi házak és lakások tulajdonosai veszik igénybe, illetve a nyaralók és a garázsok védelmére irányuló megkeresések is gyakoriak. Az objektumvédelem azonban másféle ingatlantípusokra is elérhető, hiszen üzlethálózatok, ügyfélszolgálati irodák, gyorséttermek, pénzintézetek, autószalonok, benzinkutak vagy irodaházak távfelügyeletét is vállalja a CRITERION. Ezenkívül ipari létesítmények, nagykövetségek és kormányzati épületek távoli megfigyelése is szerepel repertoárunkban, tehát gyakorlatilag bármilyen ingatlantípus hatékony védelmét meg tudjuk oldani távfelügyelettel.

 

Növekvő igény a távfelügyeletre
Az elszabaduló infláció számos nem kívánt változást hoz mindennapi életünkbe, ezek közé tartozik a lopások számának várható növekedése is. A karrierbűnözők nem gazdasági nyomásra lopnak, nekik ez a „hivatásuk”, sokakat azonban a végső kétségbeesés visz rossz útra. Egyelőre felmérhetetlen, hol fog megállni az árak emelkedése, és hányan lesznek kénytelenek leadni életszínvonalukból. Az azonban borítékolható, hogy ez sokak számára több puszta kellemetlenségnél, és ha a legalapvetőbb dolgokra sem jut pénzük, nagyobb valószínűséggel nyúlnak törvénytelen eszközökhöz. Nem véletlen, hogy egyre több ügyfelünk igényli riasztórendszerek telepítését, illetve veszi igénybe a CRITERION Távfelügyeleti Szolgáltatását, hiszen várhatóan emelkedni fog a betörések száma a közeljövőben.

 

A Magyarország egész területén elérhető CRITERION Távfelügyelet a legmodernebb eszközökkel, innovatív technológiákat alkalmazva védi meg a rábízott objektumokat. A CRITERION megóvja értékeit!