Költöztethető riasztórendszer

Közismert tény, hogy a betörők előszeretettel szemelnek ki olyan lakásokat célpontnak, ahol albérlők laknak, ezeket az ingatlanokat ugyanis a legtöbbször nem védi semmilyen riasztórendszer. Ennek egyrészt az az oka, hogy a főbérlők nem szívesen bíznák rá a lakás biztonsági rendszerének titkait olyasvalakire, aki esetleg néhány hónap múlva elköltözik. Másrészt a főbérlő számára nem annyira életbevágó a betörők elijesztése, hiszen azok feltehetően nem a bútorokat fogják magukkal vinni, hanem az ott lakók könnyebben szállítható, de nagyobb értékű ingóságait. Így azonban az albérlők meglehetősen kiszolgáltatott helyzetben vannak, de jó hír, hogy számukra is létezik megnyugtató megoldás!

A mai kor elvárásainak megfelelő riasztórendszer

Évszázadokkal ezelőtt azok a házak számítottak biztonságosnak, amelyek vastag falakkal és masszív ajtókkal rendelkeztek. Mostanra azonban átalakult a világ. A vastag falak és a masszív nyílászárók persze ma sem jelentenek hátrányt, de elsősorban nem ezek tartják távol a bűnözőket, hanem a fejlett otthonvédelmi rendszerek, mint például egy okos riasztórendszer. A CRITERION Távfelügyelet által kínált Ajax okos riasztórendszer számos előnye közül is kiemelkedik teljesen vezeték nélküli kivitelezése és könnyen szerelhetősége. Ennek a két tulajdonságának köszönhetően költözéskor gond nélkül magával viheti az ember, ezért annak is érdemes befektetnie egy ilyen riasztórendszerbe, aki nem saját ingatlanban lakik, hiszen így nem kell attól tartania, hogy az albérlet felmondásakor elbukja a riasztórendszerre költött összeget. Ezzel a megoldással az is biztonságban tudhatja értékeit, akinek a főbérlője nem szívesen invesztálna megfelelő otthonvédelmi eszközökbe.

Nem csak költözéskor hasznos

Persze, ha nem költözik az ember, akkor is hasznos lehet egy vezeték nélküli riasztórendszer, hiszen így egy nagyobb festés vagy lakásfelújítás során sem kell kábelezéssel vagy új nyomvonal kialakításával foglalkozni. Ráadásul az Ajax okos riasztórendszer egy applikáció segítségével távolról is irányítható és ellenőrizhető. Ez elsősorban azoknak segítség, akik nem home office-ban dolgoznak, vagy éppen sokat utaznak, de nyaralás esetén is megnyugtató, ha egy kattintással ellenőrizni tudjuk, hogy otthon minden rendben van-e.

Akik az okos riasztórendszer kínálta biztonságnál is nagyobb nyugalomra vágynak, azoknak a CRITERION Távfelügyeleti Szolgáltatását ajánljuk, amely bármilyen ingatlanra igénybe vehető Magyarország egész területén.