kamerarendszerek 848x566px

 

Természetes emberi reakció, hogy amikor valamilyen értékre teszünk szert, azt igyekszünk megóvni. Érték alatt pedig nem csupán az anyagi javakat értjük, hanem szeretteink jólétét vagy éppen a biztonságérzetünket. Ezek megóvásához ma már nem elegendő egy jól záró ajtó vagy egy hangosan csaholó házőrző kutya, hiszen a betörők módszerei is fejlődnek. Egyszóval ha biztonságban akarjuk tudni otthonunkat, akkor nekünk sem szabad a homokba dugni a fejünket, hanem modern eszközökkel kell megvédenünk értékeinket. A riasztórendszerek és a távfelügyelet mellett talán a kamerarendszerek a jelentik a leghatékonyabb védelmet. E heti blogcikkünkben sorra vesszük az IP alapú kamerarendszerek legnagyobb előnyeit.

 

  1. Az IP kamerák a rögzítendő képet digitálisan kódolják, majd azt a kialakított informatikai hálózaton és az interneten keresztül továbbítják a világ bármely pontjára, vagyis akár nyaralás közben is okostelefonunk képernyőjére. Az így készült felvételeket azonnal megtekinthetjük élőben, vagy akár rögzíthetjük is.

 

  1. A mai korszerű internetes megoldásoknak köszönhetően nincs szükség arra, hogy a megfigyelni kívánt területen rögzítő egységet helyezzünk el, hiszen hálózati rögzítők segítségével bárhol elraktározhatjuk a felvételeket, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy mi történik, ha a betörők magukkal viszik a digitális rögzítőt.

 

  1. Modelltől függően a kamerák által készített képek felbontása 1,3 – 5 megapixeles is lehet, ami tökéletesen alkalmas az elkövetők azonosítására. Ezzel a bűnözők is tisztában vannak, és általában kerülik a kamerarendszerekkel védett ingatlanokat, mert ezek ugrásszerűen megnövelik a lebukás kockázatát.

 

  1. A CRITERION Távfelügyelet szakképzett telepítő csapata több mint 5000 kamerarendszert telepített már az országban, így nagy tapasztalattal tudják az egyedi igényeket kielégítve felszerelni a kamerákat a legoptimálisabb helyekre a megfigyelni kívánt területen.

 

  1. Egy jó kamerarendszer növeli az ingatlan értékét, tehát nem csupán biztonságosabbá teszi otthonunkat, hanem jó befektetés is egyben, akárcsak egy energiahatékonyságot növelő felújítás.

 

Ha nyugodtan akar aludni, és nyaralás közben sem szeretne azon izgulni, mi történik közben otthon hagyott értékeivel, válassza a CRITERION Távfelügyelet szolgáltatásait!