A távfelügyelet olyan szolgáltatás, amely egy adott objektumban felszerelt, vagyonvédelmi célú biztonságtechnikai rendszer vagy rendszerek jelzéseinek állandó, 24 órás megfigyelését, távoli felügyeletét jelenti. Bár kijátszhatatlan védelmi rendszer nem létezik, a távfelügyelettel védett objektumok rendkívül biztonságosnak számítanak, és nagyon ritkán fordul elő sikeres betörés, a diszpécser központok és a kivonuló szolgálatok gyors reagálásának köszönhetően.

 

Milyen objektumokat véd a CRITERION?

Leggyakrabban a családi házak és lakások tulajdonosai veszik igénybe a CRITERION Távfelügyeleti Szolgáltatását, és sok esetben a nyaraló vagy a garázs megfigyelését igénylik. Az objektumvédelem azonban számtalan más ingatlantípusra is elérhető, hiszen a CRITERION vállalja üzlethálózatok, gyorséttermek, bankok, autószalonok, benzinkutak vagy irodaházak távfelügyeletét is. Sőt, ipari létesítmények, nagykövetségek és kormányzati épületek távoli megfigyelését is magas színvonalon oldják meg szakembereink.

 

A legmodernebb eszközök és technológiák

A „jó pap holtig tanul” mondás igazsága ma már az élet minden területén elvárás, hiszen senki nem ülhet a babérjain, ha lépést akar tartani állandó fejlődő világunkkal, és meg akar felelni a folyamatosan növekvő elvárásoknak. Nincs az a szakterület, amelynek képviselője megengedhetné magának, hogy rutinszerűen csinálja ugyanazt, különben elmegy mellette a világ. A vagyonvédelemben és a távfelügyeletben ez hatványozottan igaz, hiszen a betörők igyekeznek mindig egy lépéssel a hatóságok előtt járni, ezért mindig újabb és újabb módszereket, eszközöket vetnek be. A CRITERION azonban nem ül a babérjain, hanem tartja a lépést a bűnözők fejlődésével, mert csak így biztosíthatja ügyfelei nyugalmát.

 

Az egész ország területén elérhető CRITERION Távfelügyelet az ügyfelek egyedi igényeit mindig szem előtt tartva, innovatív technológiákat alkalmazva, a legmodernebb eszközökkel védi meg az objektumokat, sikeres betörés esetén pedig Magyarországon egyedülállóan magas kártérítési összeget garantál. A CRITERION megóvja értékeit!