Nagyon sokan nem tudják, hogy a népszerű lakáskassza megtakarítások összegét nem csak az olyan tipikusnak mondható célokra lehet felhasználni, mint lakásvásárlás, lakásfelújítás vagy éppen hitel-előtörlesztés. Érdemes végigmenni a teljes listán, hiszen a felhasználási kör nagyon széles körű, így számtalan olyan fejlesztést vagy vásárlást megvalósíthatunk belőle, amiről talán nem is gondoltuk volna, hogy lehetséges.

 

Felújítás

Egy lakás vagy egy családi ház felújításába sok minden belefér, nem csak a nyílászárócsere vagy a parkettázás, hanem olyan elsőre talán nem kézenfekvő fejlesztések is, mint cserépkályha építése, kútfúrás a kertben vagy egy új bojler a fürdőszobába. Manapság azonban egy ház értéke nem csak az elhelyezkedésétől, az állapotától és a benne lévő vagyontárgyaktól függ, hanem attól is, hogy mennyire biztonságos. Szerencsére a lakáskasszában összegyűjtött megtakarítást otthonunk biztonsági szintjének emelésére is fordíthatjuk, ugyanis a riasztórendszer kiépítése is szerepel azon a listán, amelyről válogathatunk.

 

Riasztórendszerek telepítése

Riasztórendszer telepítésénél választhatunk vezetékes és vezeték nélküli rendszert is, ezek előnyeiről illetve sajátosságairól már írtunk korábban. Akárcsak az Ajax okos riasztórendszer legmodernebb követelményeknek is megfelelő kialakításáról. Mivel minden ingatlan más, nem létezik egységes aranyszabály a riasztórendszerek alkalmazására, minden esetben az adott ház vagy lakás egyedi tulajdonságait figyelembe véve kell választani, hogy a riasztó ki tudja elégíteni a tulajdonos igényeit és el tudja látni vagyonvédelmi feladatát.

 

Riasztórendszer és távfelügyelet

Sokan azt gondolják, hogy a riasztórendszerek a vagyonunkat védik. Természetesen azt is, de van ennél egy sokkal fontosabb dolog is, amit megóvnak: a biztonságérzetünket. A CRITERION Távfelügyelet által telepített riasztórendszerek az ország egész területén elérhetőek, és a 0-24 órás diszpécser ügyelet a garancia arra, hogy soha senkinek ne kelljen félnie az otthonában, a járőrszolgálat ugyanis azonnal a helyszínre siet a riasztórendszer jelzésére.