füstágyú szolgáltatás

A változás és a fejlődés az élet természetes velejárója, senki nem ülhet ölbe tett kézzel, amikor versenytársai vagy ellenségei fejlődnek, különben kellemetlen meglepetések érhetik. Amikor otthonunk védelméről van szó, legnagyobb ellenségeink a betörők, ezért számolnunk kell azzal, hogy ők is folyamatosan képezik magukat. Nem létezik feltörhetetlen védelem és kijátszhatatlan riasztórendszer, de törekednünk kell arra, hogy minél jobban megnehezítsük a bűnözők dolgát – ennek egyik eszköze a CRITERION füstágyú szolgáltatása.

Mi az a füstágyú?
A füstágyú egy olyan szerkezet, amely riasztás esetén sűrű, füstszerű, de teljesen ártalmatlan anyaggal borítja be a szóban forgó területet, aminek következtében láthatatlanná válik minden. A füst annyira sűrű, hogy az ember konkrétan az orráig sem lát benne. Mivel vakon még a legprofibb tolvaj sem tud átkutatni egy lakást, nem sok választása marad azonkívül, hogy kereket old, mielőtt megérkezne a kivonuló szolgálat vagy a rendőrség. A riasztás után átlagosan az első 8 perc a kritikus időszak, mielőtt a helyszínre érkezne a segítség. Egy ügyes betörőnek ennyi elegendő lehet ahhoz, hogy megtalálja, amiért jött, és elmeneküljön – az áthatolhatatlan füstben azonban esélye sem marad bármit megtalálni.

Mik a füstágyú előnyei?
A fentieken kívül hatalmas előnye a füstágyúnak, hogy egy kiadós szellőztetéssel teljesen eltüntethető, semmilyen nyomot nem hagy maga után, ráadásul a rendszer még a tűzjelző berendezéssel is összeköthető, így az felismeri, hogy nem tűzből származó füstről van szó, így a tűzoltókat sem riasztja feleslegesen. Túl azon, hogy nem hagy nyomot maga után, a füst teljesen veszélytelen, és még kellemetlen szaga sincs, enyhén édeskés illata a szellőztetéssel szintén eltávozik. A füstágyú rendszer úgy van megtervezve, hogy véletlen riasztás ne fordulhasson elő, így ne okozzon kellemetlenséget a lakóknak. Nagy előnye még a rendszernek, hogy fenntartása egyáltalán nem költséges, készenléti üzemmódban minimális az energiaigénye.

Ha tökéletes otthonvédelemre vágyik, és megsokszorozná jelenlegi védelme hatékonyságát, válassza a CRITERION Távfelügyelet által telepített professzionális riasztórendszerek mellé a füstágyú rendszert, így még nagyobb biztonságban érezheti otthonát és értékeit!