távfelügyelet

Ami elromolhat, az el is romlik, tartja a mondás, és ugyanígy igaz az is, hogy ha egy rendszer nincs jól kitalálva, akkor az nem működik. Márpedig amikor az ember távfelügyeletei szolgáltatást választ, természetesen jól működő rendszert szeretne, amelyre rábízhatja értékeit illetve családja biztonságát. Na, de milyen is a jó távfelügyeleti szolgáltatás?

Személyre szabott távfelügyelet
Észak-Koreában állítólag egyféle női ruha kapható az üzletekben egyféle méretben. Kinek combközépig, kinek térdig, kinek a bokájáig ér. Nem nehéz belátni, hogy az uniformizálás még egy ilyen viszonylag egyszerű kérdésben sem jó megoldás, nemhogy egy bonyolult rendszer kialakításakor, éppen ezért a jó távfelügyeleti rendszer mindig személyre szabott. Alkalmazkodik az ingatlan adottságaihoz, illetve az ügyfél igényeihez és kívánságaihoz.

Modern technológiák és prémium kategóriás eszközök
Az élethosszig tanulás és fejlődés szükségessége ma már nem csak egy hangzatos szlogen, hanem a mindennap szembejövő valóság. Alig van olyan szakma, ha van egyáltalán, amely ne fejlődött volna ugrásszerűen az elmúlt évtizedekben, így egyetlen szakterület képviselője sem engedheti meg magának, hogy rutinszerűen csinálja ugyanazt, különben az idő kíméletlenül elszáguld mellette. A vagyonvédelemben és a távfelügyeletben ez különösen igaz, hiszen a bűnözők igyekeznek mindig egy lépéssel a rend őrei előtt járni, ezért mindig újabb és újabb módszereket, eszközöket vetnek be. A jó távfelügyeleti szolgáltató nem ül a babérjain, hanem tartja a lépést a betörők fejlődésével, mert csak így biztosíthatja ügyfelei nyugalmát.

Magas kártérítési összeg
Bármennyire is megbízható egy távfelügyeleti szolgáltatás, sajnos kijátszhatatlan védelmi rendszer nem létezik, ezért nagyon ritkán, de előfordul, hogy a betörők sikerrel járnak, és még a járőrszolgálat kiérkezése előtt kereket oldanak valamilyen értékkel. Egy megbízható távfelügyeleti szolgáltató azzal tudja ezt kompenzálni, ha magas kártérítési összeggel kárpótolja ügyfeleit egy ilyen balszerencsés esetben.

Az egész ország területén elérhető CRITERION Távfelügyelet mindhárom kritériumnak maximálisan megfelel, hiszen az ügyfelek egyedi igényeit mindig szem előtt tartva, innovatív technológiákat használva a legmodernebb eszközökkel védjük meg az ingatlanokat, és Magyarországon egyedülállóan magas kártérítési összeget garantálunk. A CRITERION megóvja értékeit!