öltönyös férfi criterion szolgáltatásokkal

A távfelügyeleti szolgáltatás a riasztórendszerek 24 órás távoli megfigyelését, felügyeletét jelenti. Riasztáskor a diszpécserszolgálat telefonon értesíti a meghatározott személyeket, valamint a jelzésnek megfelelően kivonuló szolgálatot indít a helyszínre. A CRITERION távfelügyeleti szolgáltatását leggyakrabban a betörések, járműlopások észlelésére illetve megakadályozására szokták igénybe venni, de nem ez az egyetlen terület, amikor hasznát vehetjük.

Ingatlan- és gépjárművédelem
Otthonát és értékeit mindenki fontosnak tartja, és mivel a bűnözők repertoárja folyamatosan bővül, egyre újabb és újabb módszerekkel állnak elő, ezért a védekezésben is a legmodernebb eszközöket kell alkalmaznunk, ha tartani akarjuk velük a lépést. A távfelügyelet a leghatékonyabb védekezési módszer, hiszen a beszerelt riasztórendszer ilyenkor nem a szomszédokat lármázza fel, hanem a központba küldi a jeleket, ahol azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket, a perceken belül kiérkező szolgálat pedig biztosítja az ingatlan vagy a gépjármű védelmét.

Tűzvédelem
A távfelügyelet azonban nem csak a bűnözőktől védi meg ingatlanunkat, hanem a gondatlanságból vagy műszaki hibából adódó tűzesetektől is. Hihetetlennek tűnik, de Magyarországon átlagosan másfél óránként keletkezik lakástűz. Ezek többsége a konyhában üt ki a tűzhely környékén, de az utóbbi évek kánikulái is komoly veszélyforrást jelentenek, a csúcsra járatott klímaberendezések ugyanis nem ritkán túlterhelik az elektromos hálózatot. A CRITERION tűz-távfelügyeleti szolgáltatása a nap 24 órájában a legfejlettebb GPRS technológiájú kommunikátor segítségével jelzi, ha tűz ütne ki az ingatlanban, és azonnal riasztja a területileg illetékes tűzoltóságot.

Egészségügyi távfelügyelet
Magyarországon több mint félmillió 65 évnél idősebb ember él egyedül, ami nem kis stresszt jelent az értük aggódó rokonok számára. Sokan nyugtalanok, amikor egyedül kell hagyniuk idős szüleiket. A CRITERION Egészségügyi távfelügyeleti szolgáltatása erre kínál hatékony megoldást. A szolgáltatás segítségével azonnal jelezhetik egészségügyi problémáikat a rászorulók, a diszpécserek pedig rögtön értesítik a z előre egyeztett személyeket legyen az hozzátartozó, szomszéd, rokon vagy háziorvos.